fredag den 27. marts 2009

Kys


Foto: Julia Freeman-Woolpert, USA

Der er fem varianter, udover det dejlige, velkendte i overskriften: ksy, yks, ysk, sky og syk. Disse noget oversete kys er stort set ubeskrevne, derfor denne blog:

Ksy er det kejtede, uøvede kys. Et lidt nervøst, jomfrunalsk et, men bestemt ikke uinteressant eller uinteresseret. Ksy er det umodne men ægte amatørkys.

Yks er det håbefulde, opsøgende kys. Det er lidt bittert i smagen, og typisk temmelig uerfarent, for ikke at sige dumt. Det har en del frøer måttet lide for.

Ysk er det forsigtige kys. Et begynderkys med usikker bismag af kyskhed. Et der helst vil trækkes tilbage hvis det bliver opdaget.

Sky er det nemme og luftige kys. Et rutineret kys, der med lethed serveres som fingerkys. Et populært kys, som regel betyder farvel og på genkys.

Syk er det intense, sexede kys. Vådt og villigt får det pulsen og safterne til at stige. Et noget smasket men afgjort frækt og erotisk kys, med tungen som ivrig forstærker.

Kys-kysset er det smukke og naturlige kys. Fås og gives overalt når du er kysseklar og kysten klar. Skønt på en dejlig forårsdag i det fri, i kåd- og kærlighed.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar