onsdag den 11. marts 2009

Perlehyacintbank


Foto: "Marmit", Sverige

Jeg er gået ned til Den Sorte Diamant, med adgangskortet til Sydbanks aktionærmøde. Og ved indgangen til Dronningesalen bliver det konverteret til et program med indlagt DropStop® i folie og forårssang.

For et par år siden var indbydelsen vist prydet med fotos af fløjlsgræs, men nu er der perlehyacinter på programmet, sammen med teksten til Nu går våren gennem Nyhavn. Og efter fællessangen ser vi ti minutters film om Sydbank.

Sydbank tjener stadig penge, men finanskrisen forsurer den sønderjyske muld og pengemarkederne fryser til. Sølle 811 mio. kroner før skat blev overskuddet i 2008. Det er jo næsten ingen penge, høhø.

Derfor siger bankdirektør Karen Frøsig det på en lidt spøjs måde: Vi er tilpas med årets resultat. Det passer sig vist ikke med tilfredshed nu hvor Sydbankaktiekursen fjoller rundt i 59.

Jeg har tyve af dem, og bankpakke 1 og 2 betyder at de ikke giver udbytte de næste par år. Men så kan jeg jo inkasserede lidt naturalier i form af en dejlig buffet: laks, salat, skinke, melon, kylling, ost, vin – og superb tiramisu til dessert.

Det nyder jeg i selskab med tre interessante Frederiksbergkvinder og deres bankrådgiver gennem snart 25 år. Damerne er enige om, at der er mænd man ikke bør skifte ud: tandlægen, slagteren, bankmanden, for lige at nævne de vigtigste.

Sydbank har forresten indgået en sponsoraftale med Zoo. Både pungrotten og gebyrgribben ser således frem til en håndsrækning, når aktionærerne til august inviteres til en aftentur i den zoologiske have på Valby bakke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar