søndag den 29. marts 2009

Hovedet på bloggen


Pressefoto: Konservative.dk

Igen må den konservative motorcykelbetjent på sin vej til Brussels køre ind til siden og lade sig irritere over al den ballade om gratis jagt- og golfture, brud på våbenloven, skatteunddragelser og bestikkelse i form af gratis lånebiler til sommerferie rundt om i Europa.

Den åh så ærekære Bendt Bendtsen er rystet over anklagerne, som BT har smurt på avispapiret. Og så er han tilmed politianmeldt bagfra af en tidligere partifælle. Bendt har jo igen og igen forklaret, at golf og jagt nærmest er et nødvendigt onde, når der står dialog med erhvervslivet i kalenderen – som han iøvrigt kun havde rettet i for at retouchere uvedkommende private detaljer væk.

Særlig indigneret har den tidligere minister været over, at nogen skulle tro hans lån af VW feriebiler skulle have noget med valget af ministerbilen af samme mærke at gøre. Det havde jo ingen som helst indflydelse på. Men nu har Jyllands-Posten fundet et brev fra Erhvervs- og Økonomiministeriet til Finansministeriet, hvor Bendt har givet udtryk for at der skulle stå VW på dytten.

Altså må kandidaten til Europaparlamentet igen have sit kontrafej på min blog. Det er sådan set den samme historie som sidst, men for variationens skyld vender jeg ham lige 180 grader. Manden skal naturligvis ristes på begge sider.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar