tirsdag den 17. april 2007

Netgear i Silkeborg

Foto: Henrik Vinther, Danmark

En nabo eller genbo til Svanholm ligger inde med et trådløst netværk som er pivåbent og bare hedder netgear.

Lars og jeg har fordrevet eftermiddagen på et godt vandsted ved siden af Hotel Dania. Værtshuset Underhouse serverer ål til Lars, og løvemad i form af tatar af mørbrad til mig. Vi har det rigtig godt, og får konstant sat Ceres brown ale ned på vores bord. Så dukker Annette op, efter sit arbejde som assistent hos tandlægen overfor.

Hun er sød, intelligent, smuk, præcis som Lars har fortalt. Og hun foreslår at vi drikker endnu en fadbamse, mens hun går i forvejen hjem til Lyngsøvej og rører noget rigtig god mad sammen. Sikken kvinde!

Lars og jeg har en god dag i universet. Vi taler Mingler, og hvorfor vi er her. Dagens foto viser arbitrageafdelingen i Jyske Banks hovedkvarter her i Silkeborg, hvor der jo er masser af ‘netgear’. Henrik Vinther fra FLSmidth har fotograferet.

Vi daffer hjem og spiser en drøm af pasta, salat og baconsvøbt steg. Og katten Sputnik bliver lukket ind og spinner på Lars skød, mens vi vender dansk kunst og verdenssituationen i al almindelighed.

Vi taler musik, og Lars vender belevent plader på grammofonen. Niel Diamond. Sinatra, Basie. Lucinda Williams. The Band. Og rødvinen er en box Negroamara Puglia, 3 liter, 13 procent.

Jeg sover på sofaen og tager toget tilbage til Djævleøen imorgen tidlig, efter et par virkelig gode dage på Tysklandsodde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar