onsdag den 26. maj 2010

Target


Nogen tager min blog fortrædeligt op og kalder den en tom omgang ævl og vrøvl. Jeg er nu ligeglad med sådanne spark, for det passer jo ikke. Der er mange som læser, hvad jeg skriver. Og nu er der mulighed for at høre lidt om vin i USA:

Francis Coppola er blandt de allerstørste ikoner indenfor filmkunsten, og vin kan han også lave. Her sælges en flaske af de eftertragtede dråber for under 20 dollars, og det er faktisk noget billigere end hjemme.

Men ellers er vin generelt lidt dyrere over here, og typisk noget sødere end vi er vant til i Danmark. Vi har i varmen trukket et par flasker kold hvidvin op, og en rosé er også sat til livs, selv om den faktisk var for sød. Størst succes har vi haft med chardonnet fra Sutters Home i literflasker, og en lille papvin kaldet Wine Cube ®: En Pinot Grigio fra Californien. Kold hvidvin smager altid godt, når solen skinner og temperaturen ligger på 90 fahrenheit plus.

Vine fra Beringer sælges til fornuftig pris, selv om de vist er lidt billigere i Netto og Føtex. Vi har nydt Chenin blanc og white Merlot fra firmaet. Gode dråber behøver ikke nødvendigvis komme fra et gammelt vinslot. Nyere amerikanske bygninger kan også bruges.

Nu skal vi så åbne endnu en billig rødvin fra Californien med et pudsigt navn: Barefoot. Den er ligesom vores øvrige vine købt i det lokale supermarket Target.

Barefoot er, ifølge flaskens fodnoter (sic!), impressive, og den vi nu skal igang med, har opnået dobbelt guldmedalje. Alligevel koster den under 8 dollars. Vi vil indtage den sammen med mega store bøffer, vendt på panden i vores ferielejlighedskøkken.

Skål. Den smager af vin, ikke af sukker. Så den er godkendt. Men barfodsvinen er nu ikke ligeså fin og dejlig som Coppolas.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar