søndag den 9. maj 2010

Politikermor i vælten

Foto: Socialdemokraterne.dk

Mette Frederiksen er som socialdemokrat en stor fortaler for Folkeskolen, men når hendes egen datter skal begynde i skole, er den åbenbart ikke god nok. Det lille pus skal gå i Hareskovens Lilleskole.

Det siges at Mette Frederiksen har fået et mere nuanceret syn. Hendes kuglerunde øjne er så at sige delt i to. Et som hun bruger når hun er politiker, og et som hun bruger som mor.

Jeg synes det er noget vås. Sådan kan man ikke dele sit verdenssyn op. Og jeg vil da heller ikke påstå at Mette Frederiksen er en enøjet politiker, eller enøjet mor for den sags skyld.

Mette Frederiksen er begge dele. Både mor og politiker. Hun har sine synspunkter, og det står enhver frit om man vil stemme på hende eller ej.

Der bliver sagt noget om, at hendes datter har behov for en lilleskole. Men jeg kan for det første ikke forstå at forældre hellere vil betale for en lilleskole, når de kan få en stor helt gratis. Og for det andet vil datteren sikkert bare gerne være en rigtig skolepige. Uanset hvilket syn hendes politikermor har på den sag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar