tirsdag den 28. april 2009

Forbudt


Foto: Steve Knight, Storbritannien

En annonce for øl, flæskesvær og grillpølser på bagsiden af Danmarks mindste avis har afstedkommet voldsomme reaktioner fra Venstres Landsforening.

Merko-købmanden i Lundby, som holder åbent alle dage fra 9-18, har brugt et billede af statsministeren! Og det ser organisationen ikke med milde øjne på. Løkke er Gud, og det er mega blasfemisk at afbilde ham sammen med tilbud til fadbamse-folket.

Det på trods af at statsministeren selv tit og ofte har velsignet den gyldne humle og de grillede svineskind og -kødsprodukter.

Er her ikke en pendant til Muhammed-sagen, hvor en lille snes sølle tegninger af den sande Gud udløste massive protester fra de troende? På trods af ytringsfriheden…

Nu truer en sag ved Højesteret. For hverken Merko eller 4750Avisen har kunnet komme svineriet til livs. Beviserne flyder allevegne, også på DR Nyheder, hvor der er link til den famøse brug af statsminister Lars Løkke Rasmussen i reklameøjemed.

For god ordens skyld vil jeg lige understrege, at herren på fotoet hverken er muslimernes eller Venstreforeningens gud, men selveste fotografen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar