tirsdag den 29. marts 2011

Find Holger

Foto: Naturstyrelsens hjemmeside

Lille Holger ville have sin frakke af, men hans mor mente den skulle blive på. Og sådan blev det, for knægten fik den omvendt på, så lynlåsen sad i ryggen, udenfor rækkevidde, og han ikke kunne andet end at acceptere sine forældres dresscode i Tranum Klitplantage.

Jo, noget kunne han alligevel gøre. Han kunne stikke af, og det gjorde han. Jeg kan sådan set godt forstå ham. Husker selv en gul regnfrakke fra min egen tidlige barndom – den var heller ikke rar at have på. De voksnes argumenter om, at det jo styrtregnede udenfor, syntes jeg var helt hen i vejret.

Lille Holger havde nok i første omgang regnet med at hans forsvindingsnummer hurtigt ville blive opdaget, og det ville blive en smal sag for far og mor at finde Holger. Men sørme om ikke han havde held med sin flugt. Natten faldt på, og Holger oparbejdede en flot og imponerende springtur på mange kilometer.

Tranum er iøvrigt et kanon naturområde. Naturstyrelsen er fuld af lovord om området, som absolut er en udflugt værd, hvis man er på de kanter.

Nuvel, Holger blev fundet af en lokal mand med en islænderpony, og overgivet til politiet, som havde lagt alle kræfter i Holgers gemmeleg. Og fordi Holgers forsvindingsnummer var lykkedes så godt, fik han ikke smæk, men derimod rød sodavand, chokolade, respekt fra statsministeren – og sin helt egen Find Holger side på Facebook

Jamen, altså. Sikke en god historie der kom ud af Holgers naturvandring.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar