torsdag den 17. marts 2011

Dragen jagtes


Sibary for short. Men hendes fulde navn er Sine Bach Rüttel.

Hun har den seneste tid floreret på lokalradiostationer rundt omkring i landet, og på P4, hvor Alex Nyborg Madsen klart har tilkendegivet, at her er der virkelig musik at hente: Hun har sat sig godt og grundigt med tre numre på hans playliste.

Samtidig giver Torben Bille hende en varm anbefaling på sin blog Midt i en Beattid. Han har seriøst fået ørerne op for hendes dragejagt. Gaffas anmeldelse efterlader heller ingen tvivl.

Min ven Søren, som jeg har kendt siden han var en lille dreng og jeg havde et godt øje til hans storesøster, er også faldet pladask for Sine. Og hun i ham. De mødtes, og sød musik opstod, som man siger. Og var det ikke sket, havde jeg næppe været med til hendes releasekoncert i går aftes i Planeten, Huset i Magstrædes øverste etage. Tak for invitationen, Søren!

Sine herself er naturligvis også glad for sin nye "baby", hvor hun er både komponist, tekstforfatter, sangerinde og musiker på banjo, guitar og omnichord. Sammen med blandt andre Lasse Storgaard og Nana Schwartzlose har hun begået et kanon debutalbum.

Nu skal hun med bandet ud og spille. Snart kommet de til Huset i Aalborg. Læg mærke til Sine, og tjek hendes kalender for, om hun kommer forbi et spillested nær dig. Den bedste musikoplevelse får du live. Til hver en tid.

Sine og titelnummeret Chasing the Dragon ses og høres her på hendes allerførste musikvideo.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar