mandag den 20. september 2010

Velkommen på forsiden


Åh, hvor ville det være dejligt, hvis Ekstra Bladet / B.T. turde gøre som Expressen i Sverige. Bladet giver ikke en snus for SD (på dansk: DF) og har smidt dem på forsiden, og i rendestenen. Så kan de lære det!

Herhjemme pleaser pressen DF og refererer skyldigst ethvert forslag fra Pia Kjærsgaard og hendes kumpaner. Undtagen, når der kommer grus i maskineriet. Så er det kun mindre og modige medier som Information, der kommer til tasterne og fortæller hvordan DFerne fik skæld-ud af selveste Ayaan Hirsi Ali. Den episode er helt udeladt i Politikens dækning af DF-årsmødet. Politiken har derimod logrende taget regeringspartnerens ordgejl til sig og bragt valgobservatører med sig til det svenske valg i Malmø. Øv, siger jeg bare.

Danmark står som skrækscenariet for de fleste svenskere, og derfor vil ingen ordentlige politikere samarbejde med SD. Men herhjemme er det lige omvendt. Alle taler gerne med gimpen, og sådan har det været i mange år.

Venstre er kommet med et forslag, som viser at regeringspartiet er smittet af DF efter de mange års samarbejde. Man skal ikke have lov til at få familiesammenføring hvis man bor i en ghetto, siger Venstre ifølge DR Nyheder.

Nu kunne jeg så godt tænke mig nogle journalister som i stedet for blot at referere Venstres forslag krøllede det sammen og smed det i rendestenen. Det er jo åbenlyst at forslaget ikke holder vand. Det ville jo være et klart brud med Grundloven, internationale konventioner og EUs Opholdsdirektiv.

Fornylig var der ros til B.T. fordi de fandt frem til den etbenede bombemands navn og historie i Liège. Tabloidavisen kunne jo godt genkende en bokser-tud, og så gribe knoglen og få sat tingene på plads.

Forhåbentlig kan journalisterne også snart genkende en mokke-tryne, og på samme vis gå i action og producere ordentligt politisk stof i vores aviser. Jeg er træt af det evindelige mikrofonholderi og copy-paste fra Ritzau.

Jeg gider ikke høre mere om DF og SD. Kyl dem dog ned i kloakken og sæt i gear.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar