søndag den 19. september 2010

Fingerkysser søges

Foto: Juliana Coutinho

Nikolaj Stokholm sad en solskinsdag og arbejdede ved sin computer. Hans vindue stod åbent, og pludselig hørte han en fløjten udenfor. Femårig som han er i hovedet, stak han det ud af vinduet for at se hvem der fløjtede "til julebal i nisseland", for det var dén melodi han hørte, – og begyndte at fløjte med på.

Sådan stod de og fløjtede sammen en stund, Nikolaj og en ukendt kvinde, hvis udseende Stokholm ikke kan huske, udover at hun var blændende smuk og mørkhåret. Så smilte hun og sendte ham et helt vildt sødt luftkys, og gik videre…

Beruset af den vidunderlige oplevelse, måtte Nikolaj lige lægge sig et kvarters tid og sunde sig med beroligende klassisk musik. Men så gik han ellers på nettet og i æteren og fortalte om den far-til-fir'ske julemelodi-fløjtende fingerkysser, som han mægtig gerne vil møde igen.

Gode venner og fans har startet en Facebook gruppe for at hjælpe med at finde den ukendte fløjtepige. En medicinstuderende Nadia er kommet med det spor, at en semesterstartsfest hun fornylig deltog i på Panum Instituttet havde netop "til julefest i nisseland" som tema. Så måske skal den efterlyste fingerkysser findes i de kredse?

Nikolaj Stokholm havde igår aftes til en skøn fødselsdagsfest hos vores fælles venner Jakob & Cathrine medbragt en dugfrisk indspilning fra et lydstudie, hvor han med kor og orkester synger om sin oplevelse og igen efterlyser pigen der fløjtede og fingerkyssede til ham. Vi hørte som nogle af de allerførste hans nødsang på musikanlægget i et festlokale i Solrød Strands Akaciepark, og i morgen, vistnok, bliver den også spillet på P3 og The Voice.

Jeg håber virkelig, Nikolaj får kontakt til pigen, så hvis nogen her på Mingler kan bringe nyt i sagen, må de endelig komme frem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar