torsdag den 17. december 2009

Nat med medierne

Foto: Vivek Chugh, Indien

Der er tit ikke plads til vigtige nyheder i verdenspressen, – for der er ofte en eller anden amerikansk sportsstjerne der kvajer sig – og den slags stuff har af en eller anden grund altid toppriority i nyhederne.

Den skjønne fødselsdagskvinde Dutter, Avisklubbens Ann, Camel, Garntrisse, Olsen, Danser med Ovne og jeg selv har i weekenden fejret førstnævnte med lagkage, skøn middag og dessert, sammen med en logrende hund, nogle tusindben og seks ramasjang børn. Det kalder lissom på en blog, så her er lidt om hvad der er i flimmeren efter midnat når der er faldet lidt ro over geledderne og vi slænger os hen i Dutters stue med Glen Rogers maltwhisky og hinandens gode selskab.

Vi vil vende verdenssituationen, og Danser Med Ovne undrer sig over at Tiger Woods eskapader udenfor golfbanen kan være breaking news. Det er en god start på en fin debat, selv om vi er meget enige.

Ingen af os interesserer os synderligt for golf, men vi er jo ikke herrer over hvad medierne bringer til torvs. Men for lige at opdatere os, tænder vi for fjernsynet og zapper efter Vejret.

Dutter ser ikke meget fjernsyn, og der er ikke meget fladskærm eller bredformat over hendes apparat. Der er heller ikke mange kanaler indkodet… TV2 News mangler.

Camel er vist den mest teknisk mindede af os, så han napper fjernbetjeningen og autoinstallerer alle tilgængelige kanaler. Rup og stub. Og dermed også de mange tåbelige børnekanaler, Dutter møjsommeligt havde slettet for at børnenes hjerner ikke skulle degenerere til kold havregrød.

Snart kan vi glo lidt på TV2 News, og forstå at Tigers sponsorer falder fra, nu hvor det står klart at manden beviseligt har leget put i hul spil med fremmede damer.

Hr. Wood har taget konsekvensen af sin utroskab og stillet sin golf karriere på stand by. Men var det egentlig det, familien mente med at han skulle holde kuglerne i ro? Var det ikke mere et håb om at han ville lade være med at svinge køllen udenfor banen, og i overensstemmelse med de amerikanske familieværdier slå et slag for hole-in-one?

Well, vi synes det er meget medierne gør ud af tigerens sidespring. Det er jo immervæk ikke så usædvanligt med utroskab blandt os mennesker. Olsen vil endda mene, at vi alle er singler. Nogle er bare skabssingler. Han tager en slurk whisky (single malt) og præciserer  sin pointe yderligere: Der findes ægte singler, og ægte-skabs-singler…

Jo, vi får meget ud af de løbende nyheder om Tiger Woods, som før var genstand for en joke om hundredvis af hvide mænd der jagtede en sort med køller. Nu er han helt holdt op med at spille smart med sit puttejern.

Men nyeste nyt er, at han alligevel bliver kåret som årtiets bedste sportsmand. Okay – men lad os nu snart få en anden slags nyheder, uden golf, sex og celebreties

Ingen kommentarer:

Send en kommentar