tirsdag den 8. december 2009

For fuld musik

Foto: "JohTal", Sydafrika

Min kæreste elsker at shoppe, især efter gode tilbud. Som f.eks. det her fra musikafdelingen i Føtex: 

– Halvtreds kroner. Synes du ikke der er for billigt? Vi taler om 60 hits på en tredobbelt CD.

Vi må høre dem på den bærbare, for anlægget med de gode højtalere er endnu i sin flyttekasse og altså ikke sluttet til. Men faktisk giver computeren en lyd der svarer meget godt til casettetransistoren fra dengang vi var teenagere og hørte bånd og Radio Luxembourg.

Queen lægger ud med Another One Bites The Dust. Det er på en måde som at komme tilbage i tiden. Backman Turner Overdrive, Smokie, Status Quo. Og Danseorkesteret. Jo, en halvtredser er sgu billigt for sådan en tidsrejse.

Supremes? Var det egentlig ikke før vores tid, eller er vi virkelig blevet så gamle? Nå, pyt. Det lyder sgu godt. Og sørme om samlingen ikke også inkluderer en anden evergreen: Crazy, med Patcy Cline. Den har jeg engang skrevet en blog om.

Det samme med den her Deep Purple ting: Røg på vandet. Jo vi svømmer helt hen i de gode gamle hits, sammen med rødvin og oliven.

Sjovt som musik man faktisk ikke har hørt i årevis alligevel ligger lige under hjernebarken. Prøv selv at læse med på coveret. Man læser ikke bare titlerne – man nynner dem:

Cher: If I Could Turn Back Time
Abba: Waterloo
Thelma Houston: Don’t Leave Me This Way…
Fælleshit fra gamle dage. Ahh…

Ingen kommentarer:

Send en kommentar