tirsdag den 6. januar 2009

To år på Mingler

Foto: Nicolas Raymond, Canada


De fleste blogs dør ud efter cirka tre måneder, siger man. Så det er vel værd at markere hele to års vedholdende blogging, og lave en lille sløjfe i anledningen.

En blog er ikke en nyhed, selvom 24timer vist betragter den som sådan. Det er de 100 seneste der fremhæves på sitet, og på din sides quickliste med 10 udvalgte af slagsen, er kun de spamagtige blogs sorteret fra. Ellers er listen genereret ud fra det sædvanlige nyhedskriterium.

På listerne over mest læste, og mest kommenterede blogs, er der indkodet en sidste salgsdato, så dem der er ældre end bagerbrød bliver siet fra. Så de mest læste og kommenterede blogs er sandsynligvis slet ikke med på listerne.

Porno er p.t. læst 433 gange, men officielt er den gået helt bagud af dansen. Det er misvisende, for selvfølgelig kan den stadig vække interesse.

I morges kunne jeg se at der 330 gange var klikket lazyclip i løbet af natten. Men besøgstallet på de seneste fem af mine blogs var ikke boomet. Ergo må nogen have klikket sig ind på nogle af mine flere hundrede skriv fra 2007 og 2008.

Det er dejligt at vide når billeder, tanker og betragtninger let overlever nyhedens interesse. Sløjfen er til dem der gerne læser bøger og blogs fra gamle dage – altså epistler som er skrevet for mere end en uge siden! – forrige år!!

Tak skal I ha’.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar