torsdag den 6. oktober 2011

Åbent brev til ledelsen

Foto: Christa Richert, Tyskland

24Support har besluttet, at en af de største debatgrupper, som typisk ligger i top-tre over de mest aktive, skal slettes. I en mail har Niels Thimmer meddelt, at hvis Stifinders stifter ikke sletter gruppen i denne uge, vil han selv trykke på sletteknappen mandag morgen.

Årsagen er, at der i en tråden Hip Hip Hurra ! har været bragt et foto, som gav afsæt for mobning af en medmingler. Fotoet er slettet, så det er ikke muligt for os brugere at vurdere, hvor slemt det egentlig var. Gruppens stifter Rekki har heller ikke selv set det.

Der har altid været ballade i gruppen, og nogle gange har folk slået så hårdt i tasterne og været så brovtende, at man skulle tro, Nazionen fra Ekstra Bladet var rykket indenfor. Men Stifinder har altså mønstret 1174 medlemmer og fostret mange spændende debatter.

Derfor undrer det mig, at onlineredaktøren på dette community site kræver Stifinder fældet. Jeg kan ikke tro, det er clearet med ejerne af 24timer. Det er i hvert fald svært at se fornuften i at slette noget af det, der medfører mest trafik på hjemmesiden.

Men slettet bliver der. Spørgsmål og opfordringer til dialog bliver ignoreret med en blog, der slår fast at det er 24Support profilen der bestemmer, uanset hvad.

Vi er mange der mener, 24Support skal benåde Stifinder og i stedet gøre noget ved problemerne. Funktionen med servicemails har været i udu siden 28. august. – Hvornår gør I noget ved det?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar