mandag den 17. oktober 2011

Kendt nok

Foto: TeamDanmark

“Vild med dans” er et forrygende underholdningsprogram. Kendte mennesker og professionelle dansere gør deres bedste i pardans, og fire af vort lands hæderkronede eksperter udi metieren kommenterer deres indsats og giver point.

Det er noget der fænger hos familien Danmark (selv om de fleste her nøjes med at danse en enkelt gang om året, og det er som bekendt omkring juletræet). Det er jo fejende flot og sexet, når der fx står argentinsk tango på programmet.

Det giver liv til fjæsbogen og hjemmesiden vmd.tv2.dk, hvor mange af seerne også klikker indenfor. Det er naturligvis også godt for ugebladene, når de vælter sig i skønne fotos og sidehistorier om de dansende.

Et sikkert favoritpar i konkurrencen er Sophie & Silas. Den tandlægestuderende danmarksmester i skicross kan tilsyneladende alt. Hun pisker ned ad pukkelpisterne, men når skidragten skiftes ud med en sexet kjole med fjer på, bevæger hun sig så yndefuldt og overbevisende på dansegulvet, at selv Jens Verner må slippe et ti-tal. 

Men se her, hvad Billed-Bladet skriver om Sophie Sølling og Silas Holst:
Skiløberen danser som en drøm og ser godt ud. Spørgsmålet er om hun er kendt nok til at vinde TV 2's populære danseprogram.

– Kendt nok?! Sikke noget blidder-bladder… Men det afspejler, at selv om Sophie funkler som danseprinsesse i landsdækkende tv, så passer hun ikke rigtigt ind i Danmarks Royale Ugeblad. På redaktionen hepper de nok mere på Tommy Kenter, som er den mest kendte af de kendte i VMD.

Men Billed-Bladet er ikke fulgt med tiden. Med internettet har medieverdenen fået vokseværk og antallet af tv-kanaler er mangedoblet. Der er næsten ikke kendte nok til at udfylde rollerne i det hav af underholdningsprogrammer, vi skal se. Og det giver heldigvis plads til ukendte og mere ægte ansigter på flimmeren.

Her kan jeg anbefale programmet “The Family”, en reality-serie om en typisk engelsk far, mor og børn familie. Det er virkelig god underholdning, næsten bedre end “Vild med dans”.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar