torsdag den 21. februar 2008

Fotografi og historie


Der var engang, for ikke så længe siden, hvor familien Danmark regelmæssigt gik til fotograf. Som her, hvor min far og mor har givet mig og mine brødre pænt tøj på og taget os med hen til Kehlet Foto på Istedgade.

Hvorfor gør man ikke den slags længere? Altså tager det pæne tøj på og går til en fotograf, der kan kunsten med lyssætning, tid og blænde – og den helt rigtige atmosfære…

Den er en af tankerne bag et nyt firma, som Christian og hans partner Hanne starter op i nogle lokaler på Vendsysselvej, tæt på Grøndal Torv ved Godthåbsvej her i København.

Jeg skal ud til Christian og portrætteres imorgen fredag. Han kan udstille fotoet og have det i sit portfolio, og jeg kan fx bruge det som nyt profilfoto her på Mingler.

Idag har de fleste med en mobiltelefon også et skudklart kamera på sig, og det er smart. Men udviklingen går hårdt ud over det gode, gedigne fagmandsfoto.

Se bare mit foto af fotoet. Mit kamera spejler sig i glasset, tsk-tsk. Den slags fejl laver en professionel fotograf som Christian ikke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar