tirsdag den 5. februar 2008

Ords fotos

Foto: Kiel Latham, Australien

Tags og billeder: Gode afsæt til aha-oplevelser og inspirerende eftertanke, her på Mingler, og på verdensvævet i det hele taget.

Find på et søgeord, som du ikke rigtig kan se for dig. Og søg så på billeder. Der lurer måske en snedig iagttagelse lige om hjørnet.

Communication – hvilke fotografer har tagget billeder med dét ord, og hvad har de så taget? Tja, de fleste forestiller computere, kabler og mobiler. Kun få har fotograferet noget så enkelt som ord…

Love – er det mon fotograferet? Prøv og søg, og du får et hav af blomster og plastik-hjerter. Og så det ret så kreative bud her fra down under: Hjerter syv, dame, es og tre, plus lidt snyd i Photoshop. Vendt på hovedet, er ordet hjemme, og associationerne skudt i flere retninger. Som et spørgsmål om tilfældigheder? Et spil der helst skal kikse, før der er held i kærlighed?

Fotografen tænker ord anderledes. Krøller dem i sin hjerne. Kommer på noget både enkelt og uventet. I sin profil på sxc.hu skriver han i sin equipment rubrik – ikke Nikon, Canon, eller Pentax nummer dittendatten, men – My Eyes, My Camera.

Smukt sagt. Og godt set.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar