onsdag den 24. august 2011

Ups!

Foto: Bina Sveda, USA

Det er lidt pinligt, men jeg læser min kærestes kvindeblad. Det med det underlige, men meget sejlivede slogan: “Søndag, køb det mandag”.

Forsiden er hver uge domineret af en kändis kvinde, i denne uge Lotte Heise, som fortæller om livet, der pludselig ændrer sig. Og så er der en artikel om modne kvinders nye dating-site, endda piftet lidt op med et låneord fra pornosproget: Cougars – Vi vil have yngre mænd.

Der er (naturligvis) også madopskrifter og stof om mode, hus og have (som jeg springer over) og noget om at komme i form (som jeg også springer over).

Søndag har også en side med humor. Ups! hedder den, og det er herrefede jokes læserne får her. Et par eksempler: Hun til sin mand: – Er får dumme dyr? – Ja, mit lam!



Hun til sin mand: Se på din mave, Per, nu MÅ du begynde at slanke dig! – Rolig nu, kone – et godt redskab skal stå under tag!


Jeg undrer mig bare over, at vittighederne i et dameblad faktisk er i kategorien blondine-vitser. Et til eksempel: Forskellen på en sumobryder og en rødglødende feminist?
– Sumobryderen barberer sine ben!


Synes Søndags kernelæsere det er sjovt? – Måske, men feminin humor er det ikke. Tværtimod; Man(d) skal vist helst være udenfor målgruppen af stærke kvinder for at synes den slags one-liners er morsomme.

Jeg kan selvfølgelig bare trække på smilebåndet, men burde det ikke være MÆND, der blev gjort grin med i sådan et hardcore ugeblad for prime time kvinder?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar