onsdag den 21. april 2010

Sokke


Missen her er opkaldt efter Chelsea Clintons kat Socks, som residerede i Det Hvide Hus og på egen hjemmeside.

Sokke bor på Halmtorvet, hos vores gamle naboer. Og det er ikke helt tilfældigt at den vender den forkerte vej. For en dag vandrede den hen over Birgittes bærbare computer, og satte poterne på en speciel måde: Den fik vistnok forpoterne placeret på ctrl+alt samtidigt med at bagbenet tastede pil opad. Og så skete der noget:

Skærmbilledet blev vendt på hovedet! Birgitte søgte råd hos sin svigersøn som arbejder i computerbranchen – men han havde ikke oplevet dét problem før, og kunne ikke hjælpe.

Men Birgitte er en klog efterlønner, og gik ind på Google. Med hovedet på skrå fandt hun løsningen i en debatgruppe et sted, og nu er alt igen ret op og ned på den bærbare. Men det tog sin tid.

Det er åbenbart en del af Sokkes arbejdsbeskrivelse, at den skal dalre rundt og lave ulykker. Birgitte har således også måttet sige farvel til tre champagneglas der stod i vejen på øverste hylde, hvor Sokke forleden spankulerede forbi. Og kradsemærker på de fine møbler kan heller ikke undgås.

Til gengæld er Sokke vældig god til at lege med børnebørnene, når de kommer forbi. Den kan også lege med sig selv, og fare rundt efter sin egen hale, som en hund i et spil kegler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar