søndag den 18. september 2011

Røv og nøgler

Foto: Stig-Åke Jönsson / Øresundsbron

Dansk Folkeparti stillede krav om permanent grænsekontrol for at gå med til den nu afgående regerings halvering af dagpengeperioden fra 4 til 2 år, samt en kraftig forringelse af efterlønnen.

Der var faktisk ingen grænser for hvad Pia ville give af indrømmelser for at få sin permanente grænsekontrol, som partiet mente ville sætte en stopper for “østeuropæiske tyvebander”…

Man tænkte ikke på, hvordan kravet skulle kunne gennemføres indenfor rammerne af EU og Schengen-reglerne. Bare VK sagde ok til den permanente grænsekontrol, så skrev DF gladeligt under på regeringens tiltag, selv om det i høj grad vil ramme deres egne vælgere.

Vi var godt nok nogle stykker, der undrede os over, hvordan pokker Danmark ville indføre grænsekontrol på den svenske side af Øresundsbroen. Det hang jo ikke sammen. Skulle alle biler i samtlige elleve vognbaner krydse ind mellem hinanden for at stoppe op og hilse på danske toldere ude i vejkanten?

Vi har i borgerretsorganisationen DNM stillet en række spørgsmål til myndighederne, og nu foreligger der svar i Brev fra SKAT København, som har det overordnede ansvar.

Det ligger helt fast, at DF ikke har fået sit krav om grænsekontrol opfyldt. Permanent er den absolut ikke, og der er ingen kontrol af mennesker, kun varer. Varer som de danske toldere oplyser at de ikke kan beslaglægge, men kun tage i forvaring, og kun mod behørig kvittering.

Dansk Folkeparti er blevet taget med bukserne nede – de har fået røv og nøgler for at gøre livet surt for de langtidsledige og de nedslidte. Utroligt, at det stadig kan være Danmarks tredjestørste parti.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar