søndag den 13. juni 2010

Internet til mor


Min søns farmor er født i 1936 og har indtil nu dygtigt manøvreret udenom alt hvad der hedder fladskærm, computer, internet og hvad vi nu har.

Men nu sker der noget! Efter at Tre-For for flere år siden gravede lyslederkabler ned her i Lunderskov, har mor fundet plads i budgettet til det dersens moderne internet.

Ja, det er lidt af en chok-nyhed. Vi er tre brødre der nærmest havde opgivet at få den gamle til bare at anskaffe sig en mobiltelefon – og nu vil hun pludselig være med i it samfundet, med 15 MB ProFiber netforbindelse til 198,- kr. om måneden.

Min lillebror Stephen er it medarbejder hos Lego, og kan sagtens finde en klods der kan fungere som trådløs router. Så mangler hun kun en bærbar computer med Skype, web-cam, e-mail og Firefox. Sådan en rigger vi fluks til, når ProFiber har ført forbindelsen op til huset.

Hun siger endda hun glæder sig. Og hvis vi kan få hende til at opgive sin fastnet telefon og gå over til moderne telefoni, så bliver det ligefrem en økonomisk gevinst. Jeg gætter på den gamle kommer til at spare omkring 300 kr. om måneden, og det er ikke så lidt for en almindelig folkepensionist.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar