fredag den 18. juni 2010

Græs

Foto: George Takis, Grækenland


Græs er en alvorlig sag. Især når der skal spilles fodbold på det. Og det vi ser på fjernsynet har der naturligvis været ekstra meget fokus på.

Det er nemlig vinter nede hvor vuvuzelaen (læs: Afrikas horn) støjer. De sydafrikanske græsser er på dette tidspunkt tørre og gullige.

Derfor har man de seneste år testet en række import græsser, for at finde det bedste underlag til verdensmesterskaberne i spark til lumsk UEFA bold.

Græsset er smukt på skærmen og modstår uden problemer kombattanternes støvleknopper. Og det kan jeg da godt som dansker være lidt stolt af. Græsleverandøren er nemlig det danske firma DLF Trifoleum.

Til gengæld har jeg ikke været så stolt af græsset udenfor vores havedør. Det har virkelig ikke holdt sig tilbage, men groet helt vildt. Som om græsset har kunnet fornemme at plæneklipperen ikke gider starte, end ikke med en sjat benzin hældt direkte i luftfilteret.

Men idag har jeg i stedet sat strøm til min kærestes Bosch græstrimmer og studset hele haven med den. Samt hentet liggestolene frem fra deres hi i skuret. Og testet den ene liggende med en kold dåse øl i skyggen under æbletræet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar