torsdag den 3. februar 2011

Flimmer


Det kan ske at en af mine venner pludselig dukker op på tv-skærmen. Som regel en af dem, der umiddelbart har en fordel i at komme i fjernsynet. Politikere, foredragsholdere, forretningsfolk, kunstnere…

Men onsdag morgen var det sgu Flemming, der tonede frem. Ham havde jeg ikke lige regnet med skulle stå og give et interview i morgennyhederne. Til gengæld er det ikke nogen overraskelse at Wendy er på.

Wendy har trods sin unge alder allerede oparbejdet en ganske fornuftig børneopsparing, fordi hun er usædvanlig god foran et kamera. Hun har efterhånden mange gange optrådt i reklamer, og honoraret er sat i banken.

Hun har også spillet med i Lars von Trier filmen Manderlay, sammen med navne som Lauren Bacall, Danny Glover, og Willem Dafoe. Jo, Wendy kan skam hittes på IMDb.

Men denne gang var far og datter filmet i en mere ubehagelig sag. Politiets Task Force havde tidligt om morgenen foretaget en razzia i Værebroparken, og anholdt flere personer for ulovlig våbenbesiddelse og tyvekoster.

Den slags er det selvsagt ikke rart at være nabo til, og Flemming er da heller ikke tryg ved situationen. Men interviewet klarede han fint.

Om sommeren mødes vi af og til og får os et glas rødvin på legepladsen, mens Wendy og Jeremy løber rundt, gynger og leger gemme.

Politiets indsats skulle gerne sikre at det også kan ske i år.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar