onsdag den 26. august 2009

Knold & Tot testen

Foto: Timi Az En Vaok, Irland

DR Nyheder har kikket i finanslovsforslaget og bemærket indtægter og udgifter i forbindelse med den danskprøve, som materialiserer sig i et tæt samarbejde mellem UdlændingeService og Dansk Folkeparti.

Ægteskab uden Grænser, som ellers roser UdlændingeService, ser nu rødt og protesterer højlydt mod, at det skal koste 3000 kr. for en danskgift udlænding at gå op til prøven, som reelt er en slags Knold & Tot test.

Jeg vil nu ikke kalde det en nyhed. Allerede for et år siden skrev jeg her om den tåbelige prøve og de uforskammede 3000 kr.

Men det er da behageligt at se noget kritik fra landsforeningen, som jeg engang var formand for. Service Magasinet fra UdlændingeService har i de seneste numre kunnet bringe stort opsatte artikler om de dansk-udenlandske ægtepars store tilfredshed med styrelsen – godt hvis der også på længere sigt vil komme modstand fra Ægteskab uden Grænser.

I Dansk-Nordisk Modstandsbevægelse undrer vi os stadig over, hvordan regeringen har tænkt sig at gennemføre Knold & Tot testen. Den karambolerer klokkeklart med EU Direktivet. Som jeg forresten også har skrevet om før, blandt andet her og her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar