mandag den 19. maj 2008

Hittekort



Vi har fundet mange mønter på gaden her på Vesterbro, og den form for hittegods går fint i mavsen på Jeremys sparegris. Tirsdag morgen fandt vi sågar en hel tyver på vej til skole.

Men et fund i dag slår alle rekorder. Et plastikkort, fundet på fortovet i krydset Istedgade / Gasværksvej. Måske er det en konfirmand – eller konfirkvinde – der har tabt det.

Bag på kortet står der: Magasins elektroniske gavekort er gyldigt i 5 år og kan anvendes i alle Magasins forretninger. Du skal være opmærksom på, at tabte kort ikke erstattes, så pas godt på det.
Bemærk, at kortet ikke kan indløses til kontanter. Du kan tjekke din saldo på www.magasin.dk

Jeg har checket saldoen på Magasins hjemmeside – den er på langt over 500 kroner! Derfor synes jeg det er rigtigst levere gavekortet tilbage – hvis det er muligt…

Det er iøvrigt et held at det overhovedet er blevet fundet. Det ligner jo til forveksling et brugt telefonkort, og ville sandsynligvis være fejet op til forbrænding i morgen tidlig, til glæde og gavn for stormagasinets aktionærer.

Men hva’ nu? Hvad stiller man op med sådan en mindre formue? Er det ikke et moralsk spørgsmål?

Jeg vil kontakte Magasin for at høre om det er muligt at spore kunden til gavekortet via stregkoden, og ad den vej finde frem til den der har tabt det. Det kan jo også være, at en mingler genkender kortet og sender mig en mail.

Men ellers, så er der vel ingen anden udvej, end at Jeremy må med ind og se om der er noget interessant i legetøjsafdelingen…

Ingen kommentarer:

Send en kommentar