torsdag den 9. august 2012

Spansk lodseddel

Foto: Pere Navarro, Spanien

Efter et glas sangria tæt på katedralen i Girona, købte vi en lodseddel for seks euro. Og i dag får vi så at vide, om den kan bruges til mere end som bogmærke i Englens Spil af Carlos Ruiz Zafón.
Indtil videre vises der bare en nulstillet lodseddel på lotteriets hjemmeside. Men vi tror og håber på at nummer 23675 trækkes op af hatten, meget gerne med serienummeret 078.

Sandsynligvis er pengene tabt. Men med lidt held går det anderledes. Hvis bare femtallet kommer som sidste ciffer her på udtrækningsdagen den 9. august, så mister vi ikke noget. Så vinder vi de satsede seks euro tilbage.

Og hvis både femtallet og syvtallet går hjem, så er der en gevinst på 15 €. I så fald vil beløbet gå ubeskåret til slik til min kusines børn Leo og Sam i Alicante.

Men vi kan være heldigere endnu. Det kan endda blive helt vildt. Lodsedlen kan vise sig at være 20 millioner euro værd!

Vi har købt sedlen af en ældre mand i kørestol på byens gågade. Han sagde han ikke talte engelsk, men da vi havde købt og betalt, kunne han alligevel lidt: Thank you very much, sagde han og smilede.

Det vil vi også kunne, hvis vi vinder den helt store gevinst. Vi taler hverken spansk eller catalansk, men lidt kan man vel altid: Moltes gràcies, vil vi sige og smile. Og fluks købe en  luksusbolig nord for Barcelona og fylde poolen op med sangria.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar