fredag den 27. april 2012

Tillykke

Foto: Benjamin Rasmussen, Danmark

Rundstykker, romsnegle og horn med pålægschokolade. Vi har tændt stearinlys, og Naja pakker fødselsdagsgaver op. Der er også kommet brev med dannebrogsflag på fra Bedste, som skriver så godt: Jeg tænker tit på dig, for jeg synes, du er sådan en sød pige! Og så er der vedlagt et eksemplar af den gamle Lillebæltsbro, af den slags med Hindsgavldolken bagpå.

Jo, tøsen fylder 13, og det er ikke længere legetøj der står på ønskesedlen. Næe, nu er det smykker, parfume og skønhedspleje, der tænkes på. Og bløde pakker er bestemt også steget i kurs. Især mærkevarer.

Naja pjækker fra de første timer, men selvfølgelig skal hun i skole på sin fødselsdag. Hun har nemlig bagt ægte cookies igår aftes, med masser af nødder og chokolade. De skal deles ud til alle kammeraterne i klassen.

Det er rigtig hyggeligt, og tid til at like’ morgenens tillykker på Facebook. Jakob har sågar været på YouTube og fundet Hip Hurra med Tommy Seebach.

Det inspirerer fødselsdagsbar…-kvinden! til at hitte nogle af sine favoritvideoer på mobilen, som hun lige vil dele med mor og papfar:

Naja er en hund efter reklamer, og den her med Liva Weel og Oma kan hun udenad, forfra og bagfra:




Hun kan også samtlige vers i Himmelhunden, men har for en sikkerheds skyld skrevet hele teksten med rød tusch på sine hænder. Justin Bieber hører hun ikke. Det er alligevel for plat. Men go’e gamle Teddy, han er mere end okay:




Himmelhunden styrer for vildt, og Naja er i det hele taget glad for dyr. Vi skal lige se en sød en med en panda:




Og nu vi er igang, så se også lige denne her med “I love you”




Tillykke til min søde og småtossede papdatter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar