mandag den 27. februar 2012

Betalingsringen

Foto: Joakim Buchwald, Danmark

Vor statsminister har været på officielt besøg i Det Hvide Hus, men TV2 Fox kan ikke fortælle om det uden at få det til at handle om betalingsringen.

Den bliver nævnt, når Thorning kører i kortege, og statsbesøget bliver endda betragtet som en flugt fra balladen om, ja – betalingsringen. Og i bakspejlet kan vi fra en diplomat få at vide at Obama har hørt om betalingsringen.

Jeg synes betalingsringen har fyldt alt for meget i medierne. Nu hvor den er blevet skrottet, fylder den bare endnu mere. Men hvorfor synes folk egentlig den er så interessant?

Selv min egen mor som bor i Jylland, cykler ned i Brugsen og aldrig har haft kørekort, ved alt om betalingsringen og vil meget gerne diskutere den.

Jeg synes ellers diskussionen er lukket med Roald Als’ tegning af en tresporet bilkø med taleboble til en Taunus der siger HURRA!. Jeg kan desværre ikke linke til den, men den illustrerer Camilla Stockmanns artikel på bagsiden af Politiken Søndags PS sektion, Hvad der indadtil tabes …

Betalingsringen skal altså ikke overskygge det faktum, at statsministeren klarede mødet med verdens mægtigste mand til topkarakter!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar