tirsdag den 15. september 2009

Cevels citronhalvmåne

Foto: Daniel Cubillas, Spanien

Det er virkelig guf for overvægten af minglere med hang til Dansk Fokeparti: En flygtning fra Iran advarer mod moskeen på Vibevej! Vågn op for pokker!, skriver hun i et "nødråb" stilet til naive danskere, og så viser hun grusomme billeder af tortur og iranske ayatolaher med en heilende hoben fanatikere bag sig.

Det har bare ikke meget med moskeen på Vibevej at gøre. For vi er selvfølgelig ikke på vej mod mullah-styre i Danmark. Spis dog studenterbrød til.

Hvor er det dog befriende, at du tør fortælle sandheden, Cevel, skriver annelise48 i en kommentar. Men hvor farligt er det egentlig at skrive som Cevel gør? Der er da ved Gud/Allah ingen nævneværdig risiko ved at komme med populære synspunkter. Jeg mener det er helt og aldeles ufarligt.

Derimod får man på nakken, hvis man som mig forsvarer muslimernes ret til at dyrke deres tro i en smuk og tidssvarende religiøs bygning, istedet for den fabriksbygning der i dag danner ramme om moskeen på Vibevej. Det er når man forsvarer mindretal og går imod den politiske elite, at man tør noget.

De politikere der har godkendt byggetilladelsen på Københavns Rådhus, må siges at have handlet med stort mod, selv om de dybest set blot har læst og forstået den grundlovssikrede religionsfrihed. De har efter deres ja til moskeen fået anonyme dødstrusler på sms.

Jeg har i Cevels forrige blog skrevet en kommentar, og fluks fået carljensen på nakken: Der viste du hvad din mening er værd! Min mening er åbenbart ikke halal, når den konfronterer Dansk Folkeparti.

Men det rager mig en småkage. Der er ikke sabler på en moske, men en slags ganske almindelig citronhalvmåne, som det ses.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar