tirsdag den 23. september 2008

FCKÅ-Å


Foto: Rodolfo Clix, São Paulo, Brasilien


Kampstart klokken 15. Vi buldrer afsted med ild i røven for at nå det. For selvfølgelig skal de bruges, de to billetter kæresten har vundet i en lodtrækning på jobbet, til topkampen i Lufthansa ligaen mellem F.C. København og AaB.

Men hvor er alle de andre blå-hvide fans? Er vi de eneste der skal til bold? Og så opdager vi en næsten ulæselig besked nederst i hjørnet af billetterne: Kampen flyttes eventuelt p.g.a. TV-transmission. Hold øje med dagspressen og FCK.dk. Det viser sig at dommerens startfløjt er rykket til 17.30.

Vi har pludselig masser af tid og slentrer ned forbi Den lille Havfrue, og får en kop kaffe fra den fornemme italienske kaffemaskine på kærestens nye flotte arbejdsplads lige i nærheden. 

Kampen er nok en blog værd. Jyderne fik et svidende nederlag på tre kasser, smækket ind af Atiba Hutchinson, Michael Beauchamp (AaB, selvmål) og Ailton Almeida. Så kan de lære det, dem fra Tysklandsodde: GO’ TUR HJE-EM…

Jeg husker nu mest kampen for en groggy fugl. Nogle af byens grå fjerkræ var ligeglade med kampen, men indfandt sig på banen for at pirke græsfrø. En hård aflevering på tværs af banen ramte en stakkels due lige i solar plexus, så den trimlede om og var helt væk i nogle sekunder. Banens bedste spiller tog den nænsomt op og bar den ud over sidelinjen, ligesom en rigtig fodboldspiller der må bide i græsset.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar